Haarlem Culinair 2016

IMG_1498

Het is bijna zover.

Dit jaar staan we weer, met het restaurant van mijn vriend “Restaurant de Uitkijk”, op Haarlem Culinair. Dit gaat plaatsvinden op 4, 5, 6 en 7 augustus. Vorig jaar stonden we hier voor het eerst. En hebben we heel veel zelf gedaan. We zeiden toen al volgend jaar is het sowieso minder werk want veel kunnen we weer gebruiken. Maar niets is minder waar. Ik vind het gewoon te leuk om alles zelf te maken. Dus daar gingen we weer. Dit jaar werd het een frietkraam.


Tijdens Haarlem culinair kun je al je materiaal huren. Maar de frietkraam die we in ons hoofd hadden konden we niet vinden. Dan maken we die toch gewoon zelf! We wilde het vooral praktisch en niet te groot hebben. Maar hij moest ook lekker robuust en stoer worden. Vandaar dat we voor ruw steigerhout en de  steigerbuizen details hebben gekozen. De kraam is demontabel door de scharnieren en de steigerbuis verbindingen. Zo is hij wat makkelijker te tillen en te vervoeren. Het was een enorme klus, maar super leuk om te doen.

Hieronder een paar foto’s van het eindresultaat. Maar om hem echt in werking te zien kom je lekker langs op Haarlem Culinair. Kun je meteen een heerlijk knapperig patatje nemen. Naar mijn mening de lekkerste van de omgeving Haarlem.

De kraam zullen wij alleen gebruiken tijdens dit evenement. Dus ben je geïnteresseerd om de kraam te kopen of te huren dan kan dat altijd. Of ben je zelf van plan zoiets te maken. Stuur even een contactformulier via de site, dan kan ik je meer informatie of misschien wat tips geven.

Liefs,

Anne-Charlotte

Voorkant frietkraam

Voorkant frietkraam

Bar frietkraam

Bar frietkraam

Achterkant frietkraam

Achterkant frietkraam

Werkblad frietkraam

Werkblad frietkraam